Hauskuutta ja hyvää oloa Rokualla, Rokuanhovin rauhassa. Meiltä löydät Rokuan parhaimman tanssiparketin ja idyllisen ympäristön. Lämpimästi tervetuloa!

16.2.2018            Hovitanssit: Leif Lindeman & Avec.

Tanssikansan suursuosikki, aidoksi ja herkäksi ihmiseksi tunnustautuva Leif tekee täydestä sydämestä monipuolista musiikkia.

2.3.2018              Hovitanssit: Seireenit.

 Nuorista ja iloisista naisista koostuva Seireenit yhtye  on pönkittänyt suosiotaan juuri energisellä esiintymisellään ja onnistuneella, ​perinteistä tanssimusiikkia kunnioittavalla ohjelmistollaan.

23.3.2018           Hovitanssit: Aki Samuli ja Fantasia.

Aki Samuli on vuoden 2015 Tangokuningas, joka on kuninkuusvuoden jälkeen suunnannut vahvasti kohti omaa  artistiuraa. Aki Samuli on äärätietoinen ja positiivinen artisti, joka haluaa tehdä musiikkia koko sydämestään ja välittää tuota tunnetta eteenpäin kuulijoille.

6.4.2018             Hovitanssit: Jarkko Honkanen ja Taiga.

 Nuorekkaaseen ohjelmistoon kuuluu tanssittavimpia kappaleita kautta aikojen tuoreilla ja omintakeisilla sovituksilla. Jarkko ja Taiga yhtye huomioitiin kesällä 2017 Vuoden Tanssittaja -palkinnolla.Perinteitä ei unohdeta, sillä nämä herrasmiehet ovat liikkeellä rempseällä   pelimanniotteella ja aina yleisön ehdoin!

13.4.2018           Hovitanssit: Saanko luvan.

 Saanko luvan – yhtye on neljän mukavan muusikon orkesteri, joka nimensä mukaan kutsuu tanssimaan!

28.4.2018          Hovitanssit: LäpiValaisu.

Valloittava tanssiyhtye, nuorista muusikoista koostuva kotkalainen LäpiValaisu. LäpiValaisu soittaa laajasti eri tanssilajeja ja  kappaleiden kirjosta löytyy perinteisiäkin kappaleita.

11.5.2018           Hovitanssit: In the mood & Suvi Karjula.

 In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on  edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia.

25.5.2018           Hovitanssit: Jarkko Järvenpää ja Helmenkalastajat.

 Jarkko Järvenpää & Helmenkalastajat ovat ymmärtäneet tanssimusiikin perimmäisen olemuksen ja sen, että soittamisen riemu saa näkyä myös esiintymisessä.

1.6.2018              Hovitanssit: Saija Tuupanen ja eXmiehet.

 Upeista tulkinnoista ja herttaisuudestaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla.Saija Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi.

22.6.2018           Rokuan juhannus. Rokuanhovilla juhannuksen Hovitansseissa Hanna Hirvonen.

Upea Hanna Hirvonen on tanssikansan suosikki, joka valloittaa iloisella ja energisell’ asenteellaan.

Liput hovitansseihin 15e/hlö. Tanssi-iltoina majoituspaketit alkaen 60e/hlö/vrk ( sisältäen majoituksen 2hh, aamiaisen, saunan ja ilmaisen sisäänpääsyn tansseihin, 1hh lisä + 30 e/vrk) Pidätämme oikeuden tanssikalenterin muutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Rokuanhovin netti- ja facebook-sivuilla. Päivitämme tapahtumiamme jatkuvasti.