Hauskuutta ja hyvää oloa Rokualla, Rokuanhovin rauhassa. Meiltä löydät Rokuan parhaimman tanssiparketin ja idyllisen ympäristön. Lämpimästi tervetuloa!

13.-15.4.2018      Tule ja hiihdä Huippujen kanssa

Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi ja huippusprintteri Keijo Kurttila vihkivät sinut hiihdon saloihin. Majoitus 2vrk, ruokailut, opetus  495 e/hlö.

13.4.2018           Hovitanssit: Saanko luvan

 Saanko luvan – yhtye on neljän mukavan muusikon orkesteri, joka nimensä mukaan kutsuu tanssimaan!

28.4.2018          Hovitanssit: LäpiValaisu

Kuvahaun tulos haulle läpivalaisu

Valloittava tanssiyhtye, nuorista muusikoista koostuva kotkalainen LäpiValaisu. LäpiValaisu soittaa laajasti eri tanssilajeja ja  kappaleiden kirjosta löytyy perinteisiäkin kappaleita.

5.-6.5.2018          Paritanssin alkeiskurssi Rokuanhovilla

Opettajana hurmaava tanssinopettaja (AMK) Leea Pääkkö. Kurssi on tarkoitettu pareille. Olipa tanssitaitosi täysin hakusassa tai osaat jo hyvin tanssin perusteet tämä kurssi on juuri sinulle. Tanssinopetusta kurssilla yhteensä 12 oppituntia ja opetettavat lajit ovat foksi, tango, valssi, fusku ja cha-cha. Kurssin hinta 90e / hlö

11.5.2018           Hovitanssit: In the mood & Suvi Karjula.

Kuvahaun tulos haulle suvi karjula

 In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on  edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia.

25.5.2018           Hovitanssit: Jarkko Järvenpää ja Helmenkalastajat.

Kuvahaun tulos haulle jarkko järvenpää ja helmenkalastaja

 Jarkko Järvenpää & Helmenkalastajat ovat ymmärtäneet tanssimusiikin perimmäisen olemuksen ja sen, että soittamisen riemu saa näkyä myös esiintymisessä.

1.6.2018              Hovitanssit: Saija Tuupanen ja eXmiehet.

Kuvahaun tulos haulle saija tuupanen 2017

 Upeista tulkinnoista ja herttaisuudestaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla.Saija Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi.

22.6.2018           Rokuan juhannus. Rokuanhovilla juhannuksen Hovitansseissa Hanna Hirvonen.

Kuvahaun tulos haulle hanna hirvonen

Upea Hanna Hirvonen on tanssikansan suosikki, joka valloittaa iloisella ja energisell’ asenteellaan.

Liput hovitansseihin 15e/hlö. Tanssi-iltoina majoituspaketit alkaen 60e/hlö/vrk ( sisältäen majoituksen 2hh, aamiaisen, saunan ja ilmaisen sisäänpääsyn tansseihin, 1hh lisä + 30 e/vrk) Pidätämme oikeuden tanssikalenterin muutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Rokuanhovin netti- ja facebook-sivuilla. Päivitämme tapahtumiamme jatkuvasti.