Aktiviteetit

Rokuanhovilla ja Rokualla on monenlaisia aktiviteetteja

Rokuanhovin sijaintai aivan Rokuan kansallispuiston kupeessa ja Rokua Geopark- alueen ytimessä mahdollistaa upeille luontoelämyksille. Rokua onkin valittu vuoden 2018 retkikohteeksi.

Luonnossa liikkuminen on yksi parhaita rentoutumisen ja virkistymisen keinoja. Liikkua voi monella tavalla, nauttien samalla upeista maisemista, luonnonäänistä, hiljaisuudesta ja tuoksuista. Merkittyjä ulkoilureittejä on miltei 60 kilometriä, ja ne lähtevät aivan Rokuanhovin nurkalta. Järjestämme mielellämme ohjattuja vaelluksia Rokuan kansallispuiston eripituisilla luontoreiteillä. Kesällä paljasjalkakävelyt, sup-lautailu ja uiminen luonnovesissä on rentoutumista parhaimmillaan.

Rokuanhovilla ei tarvitse suorittaa – voi vain olla ja rentoutua.


Rentoutuminen rantasaunan lempeissä löylyissä, pulahtamien kesällä kirkasvetiseen Jaakonjärveen, tai sukeltaminen lumiseen hankeen saunareissulla ovat upeita elämysksiä. Kylpeminen lämpimässä paljussa tähtitaivaan loisteessa on upeutta parhaimmillaan.

Aktiivisempia aktiviteetteja kaipaaville on mahdollisuus osallistua kesäisin olympiahiihtäjä Keijo Kurttilan kesätreeneihin. Voit kokeilla miltä mestarien mäki tuntuu tai miten sujuu ohjattu polkujuoksu Rokulla. Talvisin osallistuminen Keijo Kurttilan hiihtokouluun, ohjattuihin hiihtotreeneihin tai – vaelluksiin on jo itsestään elämys. Yhteistyökumppanimme kautta järjestämme kalastusretkiä, maastopyöräilyä sekä lumikenkävaelluksia. Sup- lautailu Jaakonjärvellä on parhautta.


Leikkimieliset ryhmäkilpailut voidaan sovittaa juuri ryhmällesi sopivaksi. Tärkeintä on, että on kivaa. Tanssiaskelten opettelu tanssijumpan tahtiin ja erilaiset ja eritasoiset tanssikurssit ovat kuuluneet palveluihimme alusta asti.

Frisbeegolfrata ja vene ovat asikkaittemme saatavilla maksutta.

Annamme mielellämme tarjouksen teitä kiinnostavista aktiviteeteistä.

Pyydämme huomioimaan, että Rokuanhovin alue mukaanlukien Jaakonjärven ranta ja frisbeegolfrata on yksityisalutta ja ainoastaan asiakkaittemme käytössä.

Aktiviteetteja

Kysy lisätietoa aktiviteeteista rokuanhovi@rokuanhovi.fi

Kurttilan maatilalla vierailu

Sup-lautailu

Tanssijumppa

Paljasjalkakävelyt Rokuan maastossa

Frisbeegolf

Maastopyöräily

Lumikenkäily

Pilkkiminen

Hiihto