Kokoukset ja juhlat

Kokoukset, juhlat, virkistyspäivät ja tapahtumat

Rokuanhovilta löytyy tilat sekä suurille että pienille kokouksille ja juhlille. Rokuanhovin tilat soveltuvat loistavasti 10 – 160 hengen tapahtumien järjestämiselle.

Ravintolasaliin mahtuu kerralla ruokailemaan 100 henkilöä. Kokoustila Karukko mahdollistaa sujuvan kokouspäivän jopa 60 henkilölle. Ravintolasali ja Karukko on mahdollista yhdistää yhdeksi tilaksi, jolloin juhlijoita mahtuu 160. Soma kokous- ja juhlatila Väentupa Rokuanhovin pihapiirissä taipuu niin juhlaan, kuin kokouksiinkin. Väentupaan mahtuu kokoustamaan 30 henkilöä. Kokoustiloissa on videotykit, äänentoisto sekä wifi-yhteys.

Väentuvan takkatupa sekä rantasaunan saunatupa tarjoavat puitteet pienempiin tapaamisiin ja illanistujaisiin.

Kaikki kokous- ja juhlatilamme on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin.

Tunnelmallinen Rokuanhovi juhlaan sekä tapahtumiin

Rokuanhovin kaunis ja tunnelmallinen miljöö tekee juhlastasi tai tilaisuudestasi ainutlaatuisen.

Tilat taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Voitte järjestää erilaisia tilaisuuksia hääjuhlista pieniin perhejuhliin tai isoihin yritystilaisuuksiin. Ravintolatila on viihtyisä ja tunnelmallinen, joka soveltuu loistavasti jopa 200 hengen yksityistilaisuuteen.

Ravintolatila on yhdessä tasossa ja salin pöydät ovat helposti järjestettävissä tilaisuuteen sopivaksi.

Rokuanhovi tarjoaa puitteet unohtumattomiin hetkiin, olipa kyseessä yritysjuhla tai  yksityistilaisuus.

Palvelemme ilolla ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ainutlaatuiseen juhlaasi!

Väentuvan kokoustilat, saunatupa ja saunat

Väentuvan kokoustiloihin sopii noin 40 hengen porukka kokoustamaan tai vaikkapa juhlimaan. Kokoustilassa on liikuteltavat pöydät ja tuolit, joten kokoustilan saa myös tarpeen tullen tyhjäksi.

Kokoustilasta löytyy tykki, valkokangas, kaiuttimet sekä fläppitaulu.

Väentuvan saunatupaan mahtuu mukavasti 10-20 hengen porukka. Väentuvalla on omat saunat sekä naisille että miehille, joita voi vuokrata käyttöönsä. Saunatuvasta löytyy myös takka, jossa on kiva paistaa vaikkapa makkaraa saunomisen jälkeen.

Rantasauna, savusauna ja palju- kirkasvetisen Jaakonjärven rannassa

Rantasaunan rauhassa on mukava leputtaa hermoja ja pulahtaa vilvoittelemaan viereiseen kirkasvetiseen Jaakonjärveen. Rantasaunalla on saunatupa. Saunatupaan sopii samanaikaisesti noin 15-20 henkeä. Rantasaunalla voi järjestää kokouksia, juhlia tai vaikkapa illanistujaisia. Rantasaunasta onkin muodostunut suosittu  juhlien jatkopaikka pienemmälle porukalle hääjuhlien tai kokousten jälkeen. Rantasauna sopii myös hääparille hääyön viettopaikaksi.

Halutessanne rantasaunan yhteyteen lämpiää ainutlaatuinen, aito ja tunnelmallinen savusauna.

Vai olisiko mukavampi lekotella lämpimässä paljussa ja katsella kaunista Jaakonjärveä.

Kysy tarjousta savusaunasta ja paljusta!

Rokuan alue on tunnettu useista pikkujärvistä, joista läheisin on hotellin vieressä sijaitseva Jaakonjärvi. Jaakonjärven rannalla on vain Rokuanhovin asiakkaille tarkoitettu uimaranta ja nuotiopaikka. Uimaan pääsee rannasta ja laiturilta.